Monyet

by Dudung Hidayat Seorang Gadis yang akan menginjak  remaja bingung setelah tahu tumbuh rambut di bagian kewanitaannya. Dia pun bertanya…

Mangpa’at Cangkang Cau

by Eman Sulaeman Dijaman ayeuna anu werit hese ngala duit, satekahpolah urang kudu geus wajib kreatif sangkan urang bisa terus…

Bineka Tunggal Ika

by Bobby Victorio Novarro Pa Guru : Mumun..!! tulisan naon nu aya dina suku garuda, sok tuliskeun dina papan tulis!”…

Balada Jeger

by Taufik Nugraha Aya jeger kampung nganjang ka sobatna di dayeuh..trus ku sobatna dikenalken ka barudak saRT imahna..kusabab barudakna sieun…